субота, 16 січня 2016 р.

Із фіглями про серйозне

УВАГА!!!   КРЕАТИВНЕ, анонімне опитування на фестивалі, доповнюється аналогічним в інтернеті.  (опитування на закарпатському діалекті. Не розумієте? - Звідайте вать затямте - пак схоснуєте. ►►►  http://goo.gl/forms/igQuxTCmAo

Із фіглями про серйозне 


Христос народився,  дорогий земляче!
Вітаємо Вас на  ХХІ  фестивалі  «Червене вино»
у Мукачеві.
повна програма проведення ХХІ фестивалю у Мукачеві 2016 р.
Повна програма проведення фестивалю ►►►
Нажаль,  через стан війни,  у якому зараз є  Україна,  не можемо сьогодні бачити тут всіх тих, хто би хотів бути  разом  з нами.  Та й  ті, хто тут, не можуть   веселитися так, як то бувало у мирні часи,  але  в черговий раз збираємося тут, аби продовжити славетні традиції виноградарства нашого краю, привернути увагу гостей Закарпаття до нашого  гостинного міста,  миролюбного,  працьовитого і веселого народу, який чужого не хоче і свого не вступиться. 
Приходьте, приїжджайте, припливайте та прилітайте до нас звідусіль,  запрошуйте і привозіть  сюди всіх, кого знаєте, кого любите і поважаєте.  Радійте з нами від того, чим так щедро обдаровує наш край Господь Бог.  Діліться з усіма добром,  миром і любов’ю один до одного,  до свого краю, до своєї землиці і свого народу. 

Із свого боку,  наша група волонтерів СЕРЦЕ ПАТРІОТА,  пропонує кожному із вас  невеличку забаву-опитування із  можливістю  навіть  дещо залишити й собі на згадку про фестиваль  у якості  приза-виграшу,  який буде розігруватися нами в останній день  на основі Ваших  відповідей, на які дуже сподіваємося.

Саме тому,  просимо Вас  внизу  листа заповнити клітинки буквами Ваших відповідей на поставлені нами запитання,  вказати лише свій номер телефону, по якому вас під-кличуть за призом, або, у разі неможливості бути присутнім при розіграші особисто, домовляться із Вами, куди за ним прийти. Клаптик із відповідями відірвіть (відріжте)  по лінії відрізу та залишіть  для нас у будиночку саме того винороба,  вина якого Вам сподобалися найбільше.
Результати опитування та імена переможців будуть висвітлені на сайті організатора: 
www. globyno.ozdorov.info
То ж залишайтеся з нами,  фіглюйте, пийте, їжте, веселіться - Христос народився!  Славіте!

Немає коментарів:

Дописати коментар